עקסעס: וויזועל בעסיק הילף

די אחראים: זייער נייגעריג, אחראי, thefact

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 11185
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

עקסעס: וויזועל בעסיק הילף

תגובהדורך פאטאקי08 » דינסטאג ינואר 01, 2008 1:59 pm

קען מיר איינער זאגען פארוואס די קאוד וויל מיר נישט ארבעטן?

[align=left]


Private Sub Command0_Click()
Dim I As Integer

DoCmd.GoToRecord , , acFirst
ggg:
I = 1
Do Until I = 11
DoCmd.DoMenuItem acFormBar, acEditMenu, 8, , acMenuVer70
DoCmd.DoMenuItem acFormBar, acEditMenu, 2, , acMenuVer70
DoCmd.GoToControl ("Table2 subform")
DoCmd.GoToRecord , , acNewRec
DoCmd.DoMenuItem acFormBar, acEditMenu, 8, , acMenuVer70
DoCmd.DoMenuItem acFormBar, acEditMenu, 5, , acMenuVer70
DoCmd.GoToControl "MasterID123"
DoCmd.GoToRecord , , acNext
I = I + 1
Loop
DoCmd.GoToControl ("Table2 subform")
DoCmd.GoToRecord , , acNewRec
DoCmd.GoToControl "MasterID22"
SendKeys "3", True
SendKeys "{DOWN}", True


DoCmd.GoToControl "MasterID123"
GoTo ggg
End Sub
[/align]

אוועטאר
thefact
שר האלפיים
תגובות: 2512
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך ינואר 31, 2007 3:30 pm
לאקאציע: וויליאמסבורג, ברוקלין
פארבינד זיך:

תגובהדורך thefact » מיטוואך ינואר 02, 2008 11:32 am

אפשר ביזטו מיר בעסער מסביר
וואס טרייסטו צו טוהן?
הק' משה אהרן (וועבסייט - פראפייל)
לערנט אייך אויס צו שווימען אין די טיפע וואסערן פון קאמפיוטערס

די פאקט איז, אז מ'לערנט, קען מען, און אז נישט...

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 11185
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » מיטוואך ינואר 02, 2008 1:47 pm

איך טריי צו נעמען א עקסעל פייל וואס האט א קאלום מיטן נאמען MasterID און עס האט לאמיר זאגען 2500 רייעס
איך וויל אריין לייגען נאך יעדע צענטע רייע נאך א סעל מיטן "וועליו" '3'
האב איך געאימפארט די XLS פייל אריין אין עם עס עקססעס אין א טעיבל מיטן פיעלד נאמען MasterID123
אןו געפענט נאך א טעבל "טעבל 2" מיט א פיעל MasterID22
איך האב געפענט א פארם רעקארד סוירס טעבל 1 מיט די פיעלד MasterID123
און אריין געלייגט א סוב פארם דערינען מיטן טעבל 2 מיט די פיעלד MasterID22
איצטערט מיטן קאוד דארף ער טוהן אזוי

Dim I As Integer

DoCmd.GoToRecord , , acFirst
ggg:
I = 1
Do Until I = 11
DoCmd.DoMenuItem acFormBar, acEditMenu, 8, , acMenuVer70
DoCmd.DoMenuItem acFormBar, acEditMenu, 2, , acMenuVer70


איך וועל עס איבערטייטשען אין מאמע לשון

דערקלער "I" אלס א נאמעריק וועיריבל
גיי צו די ערשטע רעקארד אין די פארם (דאס מיינט מען די ערשטע רעקארד אין טעבל 1)
:ggg דא גיי איך דיר שפעטער אין קאוד צוריק שיקן
די וועריבעל "I" זאל זיין יעצט די "וועליו" דערפון נומבער איינס

יעצט עפען איך א "לופ" און ער גייט לויפן ביז דער "I" גייט ווערן אן עלעווער און ער גייט זיך אפשטעלן און גייט ווייטער מיטן קאוד נאכען ווארט "LOOP"

(נ.ב. די פאקוס איז יעצט ביים קאנטראל MasterID123)
דא קעמענד צי אראפ דעם עדיט מעניו און נעם דעם קאפי באטטאן


DoCmd.GoToControl ("Table2 subform")
DoCmd.GoToRecord , , acNewRec
DoCmd.DoMenuItem acFormBar, acEditMenu, 8, , acMenuVer70
DoCmd.DoMenuItem acFormBar, acEditMenu, 5, , acMenuVer70
DoCmd.GoToControl "MasterID123"
DoCmd.GoToRecord , , acNext
I = I + 1
Loop


יעצט גיי צו די סוב פארם
(אוטמאטיש גייט ער צו דעם איינעם קאנטראל דארט גערופן MasterID22)
גיי צו א נייע רעקארד

און צי אראפ דעם עדיט מעניו און דריק אויף PASTE

גיי צוריק צו MasterID123
גיי צו די נעקסטע רעקארד
דער "I" שטעל דעם וועליו מיט איינס מער ווי ער איז יעצט
און לופ חזר איבער די אויבן דערמאנטע

ווען ער האלט שוין ביי עלעוו
(דאס מיינט אז טעבל 2 האט שוין די ערשטע 10 רעקארדס פון טעבל 1 גענוי)

דאן טוה ווייטער:

DoCmd.GoToControl ("Table2 subform")
DoCmd.GoToRecord , , acNewRec
DoCmd.GoToControl "MasterID22"
SendKeys "3", True
SendKeys "{DOWN}", True


DoCmd.GoToControl "MasterID123"
GoTo ggg
End Sub


גיי צום סוב פארם
גיי צו א נייע רעקארד
גיי צום קאנטראל MASTERID22
שיק דעם קיבוארד באטטאן "3" און ווארט ווילאנג ער איז פערטיג
שיק דעם קיבוארד באטטאן "עראו אראפ" און ווארט ווילאנג ער איז פערטיג

גיי צוריק צו MasterID123
און הייב צוריק אן פון אנהייב קאוד ביים פעדזש ברעיק ggg


יעצט צום ענין

די מעשה איז אז ער ארבעט אזוי:

די ערשטע 3 לייגט אריין ווי א וואויל יונגל גראד נאך די צענטע רעקארד די צווייטע 3 דערמאנט ער זיך צו לייגן נאך 80 אדער 90 אדער 100 סטע רעקארד

אויב איך מאך אים גיין שטייט דורך אריין לייגן אינמיטן קאוד א מעסעדזש באקס:

DoCmd.GoToRecord , , acNext
I = I + 1
Loop
MsgBox I
DoCmd.GoToControl ("Table2 subform")
DoCmd.GoToRecord , , acNewRec
DoCmd.GoToControl "MasterID22"


דאן גייט ער אביסל בעסער
דאס הייסט ביז פערציג גייט ער גוט און ער לייגט אריין ביי יעדע צען שורות דעם דרייער אבער ביי פופציג לייגט ער שוין נישט נאר ער לייגט דאס ביי 52
לעצט פאראכטן דורך פאטאקי08 אום מיטוואך ינואר 02, 2008 2:00 pm, מאל פאראכטן געווארן 1 סך הכל.

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 11185
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » מיטוואך ינואר 02, 2008 7:39 pm

א אינטערסאנטע זאך
איך האב געטוישט ביידע פיעלד'ס סיי פון טעיבל 1 און סיי פון טעיבל 2 אויף טעקסט אנשטאט נומבער
און די קאוד האט פיין געארבעט

עפעס אין דעם שטעקט די פראבלעם

אוועטאר
thefact
שר האלפיים
תגובות: 2512
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך ינואר 31, 2007 3:30 pm
לאקאציע: וויליאמסבורג, ברוקלין
פארבינד זיך:

תגובהדורך thefact » דאנארשטאג ינואר 03, 2008 9:46 am

כ'האב געפלאנט צו מאכן א דאמי דערפון אדער בעטן דו זאלסט מיר שיקן א סעמפל באט איך בין געווען ביזי און יעצט אז דו שרייבסט אז די קאוד האט פיין געארבעט האב איך הנאה
הק' משה אהרן (וועבסייט - פראפייל)
לערנט אייך אויס צו שווימען אין די טיפע וואסערן פון קאמפיוטערס

די פאקט איז, אז מ'לערנט, קען מען, און אז נישט...

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 11185
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » דאנארשטאג ינואר 03, 2008 2:04 pm

ליין איבער מיין פריערדיגע תגובה
עס האט נאך "נישט" פיין געארבעט נאר ווען איך האב עס געטוישט פון נומער צו טעקסט

אוועטאר
פריץ
שר חמישים ומאתים
תגובות: 273
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך אוגוסט 20, 2008 5:32 pm

תגובהדורך פריץ » מיטוואך סעפטעמבער 03, 2008 10:38 pm

פאטאקי
קענסט דאס ניצן
Dim rs As Recordset, db As Database, i As Long, x As Integer
i = 1
Set db = CurrentDb
Set rs = db.OpenRecordset("SELECT * FROM Table1 ORDER BY MasterID", dbOpenDynaset)
With rs
.MoveFirst

Do Until .EOF
x = 1
Do Until x = 10
.Edit
!Sort = i
i = i + 1
x = x + 1
.Update
.MoveNext
Loop
i = i + 1
Loop
MsgBox "Finish Part 1"
.MoveLast
i = 10
x = 10
Do Until x > Fix(.RecordCount + (.RecordCount / 10))
.AddNew
!MasterID = 3
!Sort = i
i = i + 10
x = x + 11
.Update
Loop
.Close
End With
MsgBox "Finish!"


צוריק צו “מייקראסאפט עקסעל / עקסעס”

ווער איז אונליין

באנוצערס וואס דרייען זיך דא: נישטא קיין איינגעשריבענע באנוצערס און 3 געסט