טוישן שורה'ס (ליינס) צו פערעגרעפס - וויאזוי?

די אחראים: זייער נייגעריג, אחראי, thefact

ליפשיץ
שר חמישים ומאתים
תגובות: 289
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג ינואר 11, 2009 2:51 pm

טוישן שורה'ס (ליינס) צו פערעגרעפס - וויאזוי?

תגובהדורך ליפשיץ » דינסטאג דעצמבער 13, 2011 12:07 pm

איך האב אפגעטייפט א גאנצע בריוו אין א ווארד פייל פאר א איד, אויסגעשטעלט דעם פעדזש סעט-אפ לויט מיין געשמאק. אצינד וויל איך אז די שורות זאלן ווערן פערעגרעפ'ס. דאס טיישט, איך וויל לאזן די שורות אויסשטעל לויט וויאזוי אזוי ווארד האט עס מיר אויסגעשטעלט לויטן סעט-אפ, אבער איך וויל אז יעדע שורה זאל ווערן א באזונדערע פערעגרעף.

איז דא א וועג, אין פיינד און ריפלעיס, וויאזוי צו מאכן אז יעדע שורה זאל ווערן א באזונדערע פערעגרעף?

מער קלארער. איך ווייס פון דעם סוד אז ווען איך מאך ביים טייפן א ליין ברעיק, דעמאלט קען איך דאס טוישן מיט א פיינד און ריפלעס. מיין פראגע איז אין א פאל ווען די ליינ'ס זענען אויטאמאטיש אויסגעשטעלט געווארן לויטן סעט-אפ, און איך וויל דאס טוישן אויף פערעגרעפ'ס.

יישר כח פאר ווער עס קען מיר העלפן

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 11359
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » דינסטאג דעצמבער 13, 2011 12:32 pm

מיט א מאקראו איז עס זייער פשוט

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 11359
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » דינסטאג דעצמבער 13, 2011 1:11 pm

קאוד: וועל אויס אלע

Sub Macro3()
'
' Macro3 Macro
' Macro recorded þ13/12/2011 by pataki08
'
Dim count  As Long
Dim char As Long
Dim x As Long
Selection.HomeKey Unit:=wdStory, Extend:=wdMove
x = ActiveDocument.BuiltInDocumentProperties("NUMBER OF LINES")
For i = 1 To x
char = Selection.EndKey(Unit:=wdLine, Extend:=wdMove)
If (char > 0) Then
count = count + 1
End If
ActiveDocument.Application.Selection.MoveDown Unit:=wdLine, count:=1
Selection.HomeKey Unit:=wdLine, Extend:=wdMove
Next i
MsgBox "Number of nonblank lines = " & count

    Selection.HomeKey Unit:=wdStory
    Selection.TypeParagraph
    For i = 0 To count
   ' Selection.MoveDown Unit:=wdLine, count:=1
    Selection.EndKey Unit:=wdLine
    Selection.TypeParagraph
    Next
End Sub

אוועטאר
למעלה משבעים
שר תשעת אלפים
תגובות: 9895
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג מארטש 02, 2008 10:17 pm
לאקאציע: ערגעץ פארבלאנדזשעט אויף די גראדע וואסערן

תגובהדורך למעלה משבעים » דינסטאג דעצמבער 13, 2011 1:27 pm

פאטאקי די מאקרו איז גוט אויב ער האט נאר איין פאראגראף, אויף מערערע פאראגראפן איז דאס נישט גוט.

ליפשיץ
שר חמישים ומאתים
תגובות: 289
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג ינואר 11, 2009 2:51 pm

תגובהדורך ליפשיץ » דינסטאג דעצמבער 13, 2011 2:59 pm

ייש"כ פאר די מגיבים.

הגם, איך האב קיין אנונג נישט וואס ס'מיינט, און וויאזוי מ'מאכט, א מאקראו, אבער לויט ווי "למעלה משבעים" זאגט איז דאך דער מאקראו סיי ווי נישט די גאנצע ישועה, דערפאר וועל איך זיך נישט אנהויבן מוטשען דערמיט, און איך וועל גיכער ווארטן אז ס'זאל אפיר קומען איינער וועלכער קען מיר העלפן מיט א קאמפלעטע ישועה.

א דאנק פון פאראנאויס

אוועטאר
גליון
שר האלף
תגובות: 1709
זיך איינגעשריבען אום: דינסטאג מאי 24, 2011 1:24 am
לאקאציע: אין שֵמות

תגובהדורך גליון » דינסטאג דעצמבער 13, 2011 4:51 pm

איך טראט אז אויב מאכסט עס פאר א pdf אין copy the text דעמאלטס ווערט עס אזוי
אבער ...
Impossible is just an opinion

אוועטאר
שמן למאור
שר האלף
תגובות: 1711
זיך איינגעשריבען אום: פרייטאג יוני 17, 2011 3:00 pm

תגובהדורך שמן למאור » דינסטאג דעצמבער 13, 2011 5:11 pm

ליפשיץ איך פארשטיי נישט וואס דו ווילסט מאכן ?
וואס מיינט ביי דיר א חילוק פון א שורה צו א פאראגראף ? דאס מרחק צווישן איין שורה און צווייטן ? דאס קענסטו אנשטעלן אן ער זאל ווערן א פאראגראף

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 11359
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » דינסטאג דעצמבער 13, 2011 5:14 pm

ליפשיץ
וואס האסטו מורא ציפרובירן?
העכסטענס מאך א קאפי פון די פייל און פרוביר אויף די קאפי

עפן די ווארד פייל
גיי צי רעקארד מאקראו
עדיט מאקראו
פעיסט אריין די קאוד פון אויבן
ראן די מאקראו
אפשר וועט עס דיר העלפן


איך ווייס נישט פארוואס למעלה זאגט אז סארבעט נאר אויף איין פאראגראף

אוועטאר
למעלה משבעים
שר תשעת אלפים
תגובות: 9895
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג מארטש 02, 2008 10:17 pm
לאקאציע: ערגעץ פארבלאנדזשעט אויף די גראדע וואסערן

תגובהדורך למעלה משבעים » דינסטאג דעצמבער 13, 2011 5:20 pm

פאטאקי האסט עס פראבירט ביי דיר אין א פייל מיט אפאר פאראגראפן?
ביי מיר האט ער געלייגט א ענטער נאך יעדע שורה נאר פון דעם ערשטן פאראגראף, און נאכדעם די סכום ענטער'ס וואס ער האט געטראפן, און נאכדעם די נעקסטע פאראגראף אבער די ליינס זענען נישט צוטיילן פאר פאראגראפן.

ליפשיץ
שר חמישים ומאתים
תגובות: 289
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג ינואר 11, 2009 2:51 pm

תגובהדורך ליפשיץ » דינסטאג דעצמבער 13, 2011 5:24 pm

פאטאקי, איך האב נישט מורא צו פראבירן. איך בין פשוט אן עם הארץ אין דאס ווארט מאקראו, איך ווייס וואס דאס איז און וויאזוי מ'ארבעט דערמיט, דערפאר אויב למעלה משבעים, וועלכער איז אן עקספערט אין ווארד, זאגט אז עס וועט נישט ארבעטן, טא פארוואס זאל איך מיך שפילן מיט א זאך וואס איך ווייס נישט צי ס'וועט מיר העלפן?
בכל אופן יישר כח פאר דיין הילף. בלית ברירה וועל איך פרובירן דיין עצה מארגן אין א רואיגע מינוט.

גראדע די עצה פון 'גליון' האט געהאלפן - ויישר כח לו.

שמן, פשוט. איך וויל אז יעדע שורה זאל באקומען א דין פערעגראף. וואס איז דא נישט צום פארשטיין?

*
למעלה משבעים זאגט עפעס... וועל איך נייטן אן אויער לדבריו

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 11359
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » דינסטאג דעצמבער 13, 2011 5:28 pm

סאו למעלה דא האסטו
לייג אריין מעניועלי וויפיל שורות עס איז דא

קאוד: וועל אויס אלע

  Selection.HomeKey Unit:=wdStory
    Selection.TypeParagraph
    For i = 0 To inputbox("Please enter amount of lines")
    Selection.EndKey Unit:=wdLine
    Selection.TypeParagraph
    Next

אוועטאר
למעלה משבעים
שר תשעת אלפים
תגובות: 9895
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג מארטש 02, 2008 10:17 pm
לאקאציע: ערגעץ פארבלאנדזשעט אויף די גראדע וואסערן

תגובהדורך למעלה משבעים » דינסטאג דעצמבער 13, 2011 7:12 pm

פאטאקי, איך מיין דאס איז גרינגער.
איך האב אריין געלייגט נאך אזאך אין דעם אז אויב האט ער דאפעלטע פאראגראפן וואס ער וויל האלטן זאל עס בלייבן.

קאוד: וועל אויס אלע

Sub Line_brakes()
    Selection.HomeKey Unit:=wdStory, Extend:=wdMove
    x = ActiveDocument.BuiltInDocumentProperties("NUMBER OF LINES")
    For i = 1 To x
    Selection.Find.ClearFormatting
    Selection.Find.Replacement.ClearFormatting
    With Selection.Find
        .Text = "^p^p"
        .Replacement.Text = "@#$^p"
        .Forward = True
        .Wrap = wdFindContinue
    End With
    Selection.Find.Execute Replace:=wdReplaceAll
        Next
    For i = 1 To x
    ActiveDocument.Application.Selection.MoveDown Unit:=wdLine, count:=1
    Selection.HomeKey Unit:=wdLine, Extend:=wdMove
        Selection.TypeParagraph
        Next
    For i = 1 To x
    Selection.Find.ClearFormatting
    Selection.Find.Replacement.ClearFormatting
    With Selection.Find
        .Text = "^p^p"
        .Replacement.Text = "^p"
        .Forward = True
        .Wrap = wdFindContinue
    End With
    Selection.Find.Execute Replace:=wdReplaceAll
        Next
    For i = 1 To x
    Selection.Find.ClearFormatting
    Selection.Find.Replacement.ClearFormatting
    With Selection.Find
        .Text = "@#$"
        .Replacement.Text = "^p"
        .Forward = True
        .Wrap = wdFindContinue
    End With
    Selection.Find.Execute Replace:=wdReplaceAll
        Next
    End Sub

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 11359
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » דינסטאג דעצמבער 13, 2011 7:59 pm

WOWOW!!


צוריק צו “מייקראסאפט ווארד”

ווער איז אונליין

באנוצערס וואס דרייען זיך איצט דא: נישטא קיין איינגעשריבענע באנוצערס און איין גאסט